Hos Ebba!

Aa som ni kanske märkte på förra inlägget så åkte vi till Linus och va med han,Alfred,jonte,Wille och senare kom Arvid.
Vi gjorde väl inte sådär jätte mycket typ brottades kasta saker på varandra ;) hahah orkar inte synd om oss :))
Jag och Ebba drog hem vid halv tolv för vi va tvungna att vara hemma klockan tolv och vi gick ju hem, men de va rätt mysigt faktiskt :D
Men nu är jag hos Ebba iallafall så ska vi packa oså för hon har match ikväll och efter sen ska vi till bråten och kolla film och käka godis, alla vi tjejer! Kommer bli as gött! <3 hörs sen puss :*

Linus place :p

Det började redan 1997 en liten liten pojk har födits, han fick namnet Alfred (hurfantänkehansföräldrardär??) . Det va allt! Made possible by Alfred, by men for men! /Alfred Egon Oskar Olofsson

Kallt som ja vet inte vad!

Ååh så jävla kallt så de skriker om de!! Va nere i Ale gymnasium och kolla på innebandy på ebbas träning, så nu när vi åkte hem jag,Ebba och bråten så va de så jäkla kallt!! Och halt, så givetvis va de fullt av is nedanför min backe så man bara gled så jag och bråten ramlade..har ont i armen och benet lite men det är ingen fara.
Så jag och Carro väntar på att Ebba ska bli klar så får vi se vad vi ska göra, hörs sen puss

It's you

Gick hem ifrån Linus typ halv tolv eller något var jätte trött verkligen, men Brandt gick hem till sig och sova hemma istället..
Så när jag och Ebba gick hem så typ gick vi massa omvägar och typ haha herregud va gjorde vi egentligen, jävla stolpar!
Hahah aa sen när vi kom hem kollade vi på one direction-the only way is up eller något hette den, den va faktiskt jätte bra! Vi gick och la oss vid typ halv två och låg och snackade till typ tre eller något haha så nu gör vi inte så mycket lyssnar på one directions nya låt "little things" som kom ut igår<333 ska väl fixa oss snart tror jag, hörs sen puss!

Now we are on top of the world!

Hejsan! Va ju nere på Ale gymnasium oh kollade på ebbas träning, och efter det köpte vi glass och dricka så vi kom hem för en stund sedan..
Så Ebba ska duscha nu sen när hon är klar så ska vi till Linus och vara med han och jonte! Så får vi se vad vi hittar på kommer säkert bara spela FIFA eller något som vi brukar...;) hörs sen när vi kommer hem puss!

Slender..

Var hos Arvid igår med Linus,jonte och Brandt och vi spelade slender, fyfan aldrig igen..så jävla rädd jag dör :((((
Sitter i mitt rum nu med Ebba och Brandt för dom ska sova här ikvällll!
Vet inte vad vi ska göra,Ebba ska iallafall träna ikväll så ska vi kolla på den sen får vi se va vi gör.
Förlåt att jag bloggat as dåligt men lovar att jag ska bättra mig nu! Så hörs sen puss!!!

Bastaaa

Hejsan! Har inget internet på min iPod så kommer inte kunna blogga så bra förrens jag kommer hem på söndag..
Men igår så kom vi väl hit runt halv sju tror jag?
Så käkade vi tacos,spelade kort och kollade på x-factor.
Idag har vi inte gjort så mycket va ute en stund sen handla, ska basta lite senare också, gött ärre! Men vi hörs senare eller imorgon. Pusss

Tostekulla

Hejsan, har precis packat eftersom jag ska med Carro till tostekulla i helgen! Så kommer nog inte bli sån bra bloggning men vi får se ska försöka!
Åker dit vid fem men vi får se om jag gör något inlägg pusshej!

Jävla so prov

Godmorgon, sitter i cafeterian nu och försöker plugga i sista minuten på so, men får inte in något i min skalle..
Va hitler tvungen att fucking starta andra världskriget?!?!?!?!?!???!
Fan orkar inte, hejdå.

Kul att folk kommer på träningarna.

Man blir ju as taggad för att träna när de är ungefär hälften av hela laget som är med och tränar..
Så klagar vissa i laget på att vi ska ha mer träningar? Men va spelar det för roll när hälften inte kommer? Då är de ju fan ingen idé! Men vi tränade ju samtidigt som damerna så vi hade en halvtimma för oss själva sen spelade vi match resten med damerna.
Men måste plugga nu för har prov på andra världskriget imorgon, och jag kan ingenting, bra jobbat Emma!

Träning

ÅÅÅÅH JAG VILL BARA DÖDA DEN HÄR FULA ÄCKLIGA SLEM APPEN!!
DEN ÄR SERÖST DUM I HELA JÄVLA IDIOT HUVUDET! FITT TEXTEN FÖRSVINNER HELA JÄVLA TIDEN SÅ KAN FUCKING INTE BLOGGA!!!! ÅÅH FÅR JÄVLA DAMP! Ska till träningen snart så hörs efter den eller något om jag kan eller orkar blogga.. Funderar på att skita i allt eftersom appen alltid lagga!

Samiska

Sitter på svenskan nu och kollar på en film om samer. Varit rätt Chill dag idag, inte gjort så mycket typ och den har gått värsta fort! Torsdagar brukar ju alltid vara segast..
Slutar tjugo i fyra sen ikväll klockan sju är det träning, ska bli as gött att träna, va längesedan typ en vecka..
Men vi hörs när jag kommer hem puss

Natti!

Pratade med Carro i typ tre timmar eller något! Eller aa pratade och pratade vi letade bilder på 1D, sjöng och ibland va vi helt tysta, så vi gjorde väl igentligen allt förutom att prata ;) hahah taskigt liv har vi :D men nu har jag lagt mig i sängen och ska kolla på the oc så vi hörs imorgon, puss!

Talking in tha phone with my brother

Tjenixen! Ligger i sängen och lyssnar på 1D och pratar med Brandt i mobilen, och försöker blogga men inlägget försvinner hela jävla tiden för den här appen suger apa! Ååh så jävla irriterande.. Skulle igentligen pluggat men Carro störde mig när hon ringde -.- nä skoja bara älskling!! Alltid lika kul att prata med dig <333
Måste plugga men har ingen som helst ork att göra de.. Kommer ångra mig imon men jag läser igenom de snabbt innan vi ska ha engelska glosorna som alltid (a) hihihihihihi.
Aja hörs sen eller något HA D.

Tyska

Hejsan. Sitter på tyskan nu och ska kolla på en film eller aa en serie vi har följt sen åttan eller sjuan kommer inte ihåg.. Har inget att skriva tänkte bara uppdatera lite så ni vet att jag lever ;) haha nä men pusshej


Min fina <3

Ska man skratta eller gråta?

Kollade precis på svenska Hollywood fruar, och Gunilla Persson.. Ska man skratta eller gråta? Blir ju seriöst rädd för henne.
Vem vet när hon får ett vredesutbrott och va hon är kapabel till? Skulle inte förvåna mig om hon skulle bli anklagad för mordförsök eller något? Hade aldrig vågat vara i samma rum som stolpskottet.. Hon skämmer ju ut sig så det skriker om det! Tänkt att de finns sånna idioter som henne.. Helt sjukt, lever i sin lilla drömvärld och fattar inte att de finns en verklighet.. Lider med henne stackarn. Men ska sova nu så vi hörs imon puss!

Dip dye!

Wohooo! Efter skolan åkte jag till frisören och gjorde röd dip dye :D va dör i typ tre timmar..sjukt segt, men de va för hon skulle tona de innan osv ;) men nu är jag hemma osv, jätte nöjd verkligen!
Men ska käka nu bloggar senare puss!

Kb'S!!! Kom O lös oss desperata tjejer ring oss 07FUCKYOU

Tisdag

Kom precis från bamba så sitter i cafet och degar ;) haha , hade gympa förut och de va as kul! Längesedan en idrottslektion va så rolig!! Spelade fotboll, eller aa mest knuffar, vi dansa och massa hahah jätte kul iallafall! Sen efter skolan ska jag till frisören och fixa en grej :D som ni säkert kommer få se sen! Pusshej

Natti!

Ska bädda ner mig i sängen nu och sätta på en mysig Disney film tror jag!
Så jag bloggar mer imorgon, puss mina fina läsare

Pengarna på bordet

Som jag skrev i förra inlägget så har ja inte gjort ett skit idag..kollat på andra avenyn och one tree Hill. Kul liv!
Nä men nu sitter jag iallafall med mamsen och kollar på pengarna på bordet och leker nyttig med att äta morot ;) haha nä men de as sugen på morot :D bloggar senare puss!

Historia

Hejsan, har precis haft so, men våran lärare läste mest högt ur historiaboken så jg och Brandt lyssnade inte så mycket utan vi kollade och lyssnade på världens bästa killar, one direction <3 busiiiga är vi hihihihi (a)
Ska inte göra ett skit idag annars för vi har ingen träning idag.. Och de suger såhäääääääääääär mycket :( pusshej

Andra avenyn

Hejsan, har inte gjort alls mycke idag..
Kollat på andra avenyn hela dagen, tog en dusch förut också.
Så nu ligger jag i sängen och kollar på AA och äter kladdkaka (a) hihihi!

3 bilder från igår

Igår!

Det jag inte kunde berätta igår va att jag,Brandt,Amanda,Michaela,bea,bråten och Matilda hade en överraskningafest för viccis!
Så vi va hemma hos Matilda och överraska viccis, så vi käkade tårta sjung Singstar och lite sådant.
Sedan åkte vi ner till nödinge och köpte glass, sen åkte vi runt lite överallt i nol,alafors och älvängen.
Så när vi va i älvängen utanför vårdcentralen så krockade Amanda och micha i Matilda och viccis så Amanda och micha ramlade och slog sig :( så stod mopparna på vägen så kommer de en bil med fullfart och stannar framför oss och typ skriker vafan gör ni så vi fick ju skynda oss att akta på mopparna och allt.. Sen så bara gasar han och skiter i att Amanda och micha är skadade och allt.. Så kommer han tillbaka efter fem minuter och ska styla lite för oss så han sladdar och kört fort in i rondellen och tappar kontrollen och kör rakt in i en lyktstolpe så den flyttar sig typ fem jävla meter helt sjukt! Så går en kille ut ur bilen och kollar på bilen så går han och sätter sig igen så kör dom iväg som om inget hade hänt typ. Så vi började ju as garva, rätt åt dem ;)
Sen åkte jag,micha,Brandt och bråten till Affe och va med honom,Linus och Arvid, åkte hem sen vid halv två eller något..

Fixa ossssss

Hejsan! Jag och Carro ska hem till mig nu så ska jag duscha så ska vi fixa oss inför planerna ikväll,kan tyvärr inte skriva vad just nu men ni för reda på de ikväll de lovar jag! :)
Så vi hörs sen puss!

Mitt hååår :(

Asså mitt hår de är verkligen skit kort :(( buhu.. Känns jätte konstigt verkligen. Men ska tillbaka till frisören på tisdag för att göra en grej ;)) som ni får reda på dö :D
Efter ja klippte mig åkte jag och Brandt till bråten och kolla X-Factor med bråten,viccis,sebbe, Jesper och tam. Sen efter de drog vi till Linus med han,Arvid och jonte och ba dega,spela FIFA osv, garva åt Arvid för han är så sjukt efterbliven! :D hahah men aa Carro och jag kom in för en stund sedan så vi har käkat och ska lägga oss i sängen puss godnatt!

Okey im coming baby!

Andra världskriget

Godmorgon, hade no förut sen efter det så va vi inne i cafet och spela biljard och pratade innan vi börja nu.
Aa har so och jobbar med andra världskriget jätte tråkigt verkligen..
Fredag idag :D asa gött!!
Så efter skolan hänger Brandt med mig hem <3 så ska jag klippa mig halv fem äntligen, klippte mig sist för typ ett årsen så de behövs verkligen!
Sen efter de ska jag sova hos Brandt <3
Vi ska vara med viccis och bråten också! Så får vi se va vi ska göra :)
Pusshej

Klaaaar

Har äntligen gjort klart hemkunskapen! Riktigt gött. Så ska hoppa in i duschen strax.
Pratade med Tobbe telefon en stund också :) sen efter vi la på kom Daniel upp snabbt och undrade ifall någon kunde passa Leo en stund för att Zitha ska äntligen ha valpar!! Så per gick ner för att hjälpa en stund men kom upp nu och sa att den första va död :(( men vi fårse hur många fler det blir! Pusshej!

Hemkunskap och duscha.

Heejsaaaaan! Har pluggat lite på matten och ska fixa hemkunskapen om jag orkar.. Fattar inte riktigt men de löser sig nog förhoppningsvis.
Ska kolla klart på detta avsnittet av One tree Hill, sen ska jag ner och jobba med hemkunskapen och kaaanske duscha om jag kommer så långt ;)
Hahah men vi hörs senare puss!

Matteprov

Godmorgon! Har precis haft matteprov, gick väl helt okej men varje gång jag tycker ett matteprov går bra går de åt helvete.. Men vi får se!
Sitter i cafet nu och lyssnar på musik och pratar, ska ha engelska om en kvart. Men vi hörs sen puss

Bonde söker fru

Kom hem för en stund sedan..
Möter gick ändå rätt bra, får se ifall de blir någon ändring av de vi tog upp oså.
Ligger i soffan nu och dricker varma koppen och kollar bonde söker fru ;)
Funderar på att faktiskt gå upp och fixa i ordning mig och sedan lägga mig i sängen och kolla på One tree Hill! Hahah är sjukt trött verkligen..
Fårse ifall jag bloggar något mer idag, annars hörs vi imon :) puss

Hemma!

Förlåt att jag inte bloggat men har inte kunnat och min iPod har haft dålig batteri..
Vi va ju i skepplanda idag och skulle simma, men har igen bikini överdel så jag va bara med på klädsim sen fick jag åka tillbaka till skolan.
Sitter iallafall hemma nu och försöker plugga till matteprovet imorgon, men set går åt helvete för jag har glömt av hur man räknar och ingen hemma kan hjälpa mig.. Allt är så mycket enklare när man är i skolan och kan be om hjälp. Får väl helt enkelt hålla tummarna och hoppas på de bästa imon!
Ingen träning idag heller för vi ska ha spelar möte ikväll klockan sex, så jag bloggar mer efter den puss!

Vilken jävla match!!

Asså helt sjukt vilken match!
Tyskland va överlägsna med 4-0 i första halvlek.
Men i andra halvlek när Kim Källström va inne på plan, då jävlar då händer det grejer!
Att Sverige kvitterar till 4-4 är helt sjukt!
Det trodde man verkligen inte! Ni var kungar andra halvlek Sverige, obeskrivligt.
Ni borde skämmas Tyskland, hahah!
Stolt över er Sverige fyfan!!!
Nu lägger jag mig i sängen och ska sova, med ett leende på läpparna :)

One tree hill

Ibland önskar jag att liv var som i en film, en riktigt bra kärleks/drama film.
Eller som i en serie, tex the o.c, gossip girl eller one tree hill!
speciellt one tree hill! Alla saker som händer, kärleken,sveken,krossade hjärtan,bråk, kompisar som kommer och går, nya människor och allt!
Tän att vara med i one tree hill, där det händer saker varje dag! All kärlek, all drama..
Alla som dör man sörjer, kärleks dramat, dår-derek,nanny carrie, basketen, alla giftemål.
Ibland är allt perfekt och ibland är det helt vrickat! Men tänk att leva som dem, det hade varit skit häftig.
Asså liksom vara med i allt som händer, både bra och dåliga grejer.
Allt som händer i en säsong kommer typ inte hända mig så länge jag lever! rätt sjukt ändå..
Skulle verkligen göra allt för att ha ett sånt förhållande som Nathan och Hayley har!
Dom har gått igenom sjukt mycket saker och vad som än händer så klara dom sig till slut tillsammans, oavsett hur lång tid det tar så hittar dom tillbaka till varandra, äkta kärlek. Tänk att få uppleva det, att det händer saker hela tiden!
Jag skulle göra vad som helst för att få leva ett liv som är precis som One Tree Hill.
 

Tisdag

Helluuu! Kom hem precis, inte gjort alls mycket i skolan faktiskt, rätt lugn dag..
Ska inte göra så mycket nu heller för den delen, ska käka snart sen kolla One tree Hill, standard för mig! Haha..taskigt liv :)))

Försov mig..

Godmorgon,försov mig i morse så hinner inte gå på första lektionen..
Som tur är de bara mentorstid då vi inte göra så mycket utan bara skriver i en bok om hur veckan har varit.
Så nästa lektion är inte förren tio över nio så ska borsta tänderna och packa ner gympa kläder så ska jag gå till skolan sedan..
FÖRLÅT för att jag inte bloggade igår men jag orkade verkligen inte visste inte vad jag skulle skriva osv, men jag lovar att bli bättre på att uppdatera!!! Så tack alla ni som fortsätter kolla min blogg fastän min uppdatering suger :*


Snygg, jag vet :)))

Plugg..

Har pluggat typ hela dagen och lyssnat på mina älsklingar One direction<3
Åkte med Ebba ner till Ale gymnasium förut för att kolla på innebandy och Ebba skulle träffa några också..
Så när jag kom hem duschade jag och nu har jag legat och kollat på massa klipp och video diary på One direction!
Ska lägga mig i sängen nu och sätta på en film och bara mysa! Så vi hörs imon puss!

YOLO-LWWY

hahhaha helt sjukt va kul det var igår, blev lite kaos med moppar osv, men vi löste de fick låna cissis moppe <3
så jag,amanda,brandt och bråten åkte ner och köpte ägg och lite sådant så vi åkte runt lite överallt och äggade;)
haha så jag och Amanda blev jagade av två jävla bilar så vi körde ju som idioter och försökte komma ifrån dom, men cissis moppe går inte så fort så vi fick ju åka in på massa konstiga jävla vägar, tills en av bilarna tillslut körde ner i diket! då kunde vi andas ut igen ;)
sen så mötte vi isak,arvid,linus och jonte och dom hade både ägg och tomater, jävla stollar!
och de var riktigt kul för dom vågade ju kasta på verkligen allt och alla! haha herregud helt sjukt, värsta LWWY känslan hahha nä men riktigt jäkla kul va det iallafall! men tråkigast va ju att de regnade så jäkla mycket så det va ju blött och skit kallt men de sket la vi i typ, nä men det var värt de ;)
sen så åkte jag och bråten hem till mig så kollade vi lite på film, men båda va skit trötta så vi stängde av och somnade direkt..
Carro åkte hem för en stund sedan så jag ska duscha sen ska jag plugga hela dagen, kul liv verkligen men måste för har typ 30 engelska glosor som vi har förhör på imon eller tisdag och hemkunskapen som skulle vara klar i fredags..

Pizza

Carro och Carro kom för typ några timmar sen så kollade vi ett avsnitt av one tree Hill och dega i sängen.
Så blev bråten sugen på pizza så hon och Carro åkte och köpte de så nu sitter vi och äter :)))))
Hörs senare poooosss!

tung förlust..

hann inte blogga imorse för vi hade rätt bråttom..
va vid heden runt tio eller något tror jag, aa vi mötte ju jitex och förlorade ganska stort med 8-0 :(
men de gör inte så mycket för det är ju jitex, dom är jävligt bra och spelar i en serie högre än oss så..
men fan va jag ville spela!! ska ALDRIG mer få rött kort iallafall ;)
haha så nu ligger jag i sängen och kollar på one tree hill, vet inte riktigt vad som händer idag eller hur vi ska göra men ska iallafall vara med Amanda,Bråten och Brandt tror jag :D men vi hörs sen ska äta och lite sånt nu, puss!
randombild

X-Factor

Hejsan, ligger i carros säng och kollar på X-Factor! Har inte gjort så mycket typ legat i sängen och spelat quizkampen oså ;) ska nog dra ut efter X-Factor och kanske vara med någon mer, sen imon ska vi upp tidigt för vi eller aa mitt lag ska spela serie kvartsfinal! Jag är ju avstängd en vecka så får inte vara med :( så möter vi jitex också.. Vill verkligen spela mot dom.
Så nu får ni tjejer fixa detta och krossa jitex så ja kan vara med resten av slutspelen!!

Sorry for party rocking

Haha ;) nä men förlåt att jag inte bloggat men min iPod har haft mindre än 20% batteri idag..
Fredag idag de är aaas gött!!
Ska käka osånt sen ska jag sova hos My brother from another mother :D
Vi ska mysa och kolla på the X-Factor :(
För hon är typ kåt i det programmet xddd men aa vi hörs när jag är hos henne eller något :)

You and i

Asså den här filmen suger verkligen, vet inte ens varför jag fortsätter kolla på den? Hänger typ inte med och de händer inte så mycket och verkligen inget bra..
Ska kolla klart på den nu sen sova tror jag, ska upp kvart över sex för att jag ska duscha innan skolan imon..
Godnatt!

Film

Förlåt att jag inte bloggat men har inte gjort ett skit.
Legat i sängen hela dagen med halstabletter och nässpray och kollat på gossip girl och andra avenyn..
Ligger fortfarande i sängen fast kollar på någon film "you and i" men micha barton helt okej än så länge ;)
Bloggar mer imon eller sen puss

Sjuk

När jag vaknade imorse kunde jag typ inte andes va jätte förkyld, och kunde inte svälja eller något hade skit ont i halsen..:(så mamma sjukanmälde mig så jag stannade hemma.
Vaknade vid ett eller något så har precis försökt få i mig lite frukost, ska lägga mig i sängen och sätta på en film nu :)

Myst med stora syster!

Har kollat på paranormal activity och pratat med Kelly nu på kvällen, ibland är hon riktigt bra asså! Är glad över att jag har just hon som syster, som hjälper mig med problem osv! <3
Men mamma kom precis och förstörde de.. Så Kelly gick precis ner så jag har borstat tänderna och bäddat ner mig i sängen just nu :) så vi hörs mer imon pussar!

Nu mår jag!

Quotes

Skön dusch!

Riktigt go dusch! Känner mig mycket fräschare nu, rakade benen också så nu har jag världens lenaste ben för er som vill veta!! ;) haha..
Sitter och äter just nu, kollade aldrig på någon film förut, fastnade vid youtube och kollade massa klipp ;)
Ingen aning om vad jag ska göra sen, får inte träna för mamma :((( bloggar sen puss

Mår skit..

Vi åkte aldrig in till mässan idag dels för vi mår inte så jätte bra och vi fick den informationen vi ville igår! Så vi spelade FIFA oså idag ist och bara degat.
Kom precis hem nu, usch jag mår inte bra, hostar och är jätte förkyld igen.. Aja ska kolla på en film nu och sen ta världens längsta dusch typ, gatt! Pusshej

Godnatt!!

Filmen vi såg va grym!! Ni som inte har sett den, kolla. Fett värt.
Aja nu har vi iaf sett klart den, och ska sova alldeles strax, ska väl bara stänga av tv:en och prata lite vanligt tjejsnack<3 myys

Som sagt ska vi ju in till mässan imon igen, runt 11 eller något sånt där. Blir väl att kolla på lite extra som vi missa igår eller nåt. Tror kanske det blir att träffa någon där inne i stan också? Vi får se helt enkelt!
Nu ska vi sova, puss. Hörs imon

Hunger games!

Hejsan, vet inte riktigt va klockan var när vi kom hem men aa.. Gick jätte smidigt vi kollade på dom skolorna vi vill gå på och inriktningen.
Och det jag vill gå är antingen Ale gymnasium - barn och fritid eller mimers-restaurang och livsmedel med barinriktning! Så vi får se hur de blir, om jag kommer att ändra mig eller något..
Sen efter mässan käkade vi på incontro :)
Så var vi hemma hos mig en snabbis och hämtade saker, så nu gör vi varm oboy och ska lägga oss i sängen och kolla på hunger games, så imon ska vi in till mässan igen.
Pusshej!

Inlägget som aldrig kom upp förut..

Hejsan! Carro skulle klippa sig idag vid tio i nödinge så vi kom precis hit.
Vi ska åka in till mässan vid två, så får vi se när vi är hemma igen, skulle ära lunch där inne osånt :)
Men aa ska försöka blogga innan vi åker!!
Pusshej

Kvällsmat

Kom hem från träningen för typ en stund sen, skit tråkigt att träna när de ska regna hela tiden. Ååh hatar det!
Håller på och gör kvällsmat nu sen ska vi lägga oss i sängen tror jag och kolla på film :) mysigt <3
Vi hörs imon puss!!

Hos Carro!

Hej, kom precis hem till Carro, ska sova här eftersom jag ska med hon och Nina till gymnasiemässan imon :)
Ligger och kollar på The x-Factor.. Sen ikväll aa är de ju träning. Ska duscha där så kommer inte kunna blogga förresten vid nio halv tio kanske..
Men vi hörs sen pussar!

Lwwy

Paranormal activity tokio night var verkligen jätte dålig, riktig skräpfilm!
Trodde verkligen den skulle vara jätte läskig men nej. Jag och Kelly hoppa till en gång bara..
Aja sitter i klassrummet nu och lyssnar på mina älsklings One direction <3 och väntar på att matten ska börja!
Hörs senare innan jag drar till träningen! Pusshej.

7-2..

Åh usch vilken seg förlust.. Vi hade hela nästan hela matchen bara att vi aldrig satte mål och när dom väl fick sina chanser så satte dom..
Har precis duschat så sitter här nere och ska käka kvällsmat, väntar på att Kelly ska komma hem från fotbollsmötet så ska vi kolla på paranormal activity fast den japanska versionen :) bloggar imon eller något får se puss o kram!

Talking to bråtis in tha phone!

Somnade inte förren klockan va typ halv fyra eller något för efter filmen va slut så kunde jag inte somna..vaknade kvart över tolv, så har käkat frukost oså så pratar med bråtis i telefon <3
Ska spela match idag med damerna också klockan fem tror jag den va :)
Hörs senare puss!

kaos, att folk alltid ska sura över små saker..

hejsan, drog ut med bråten och amanda vid typ halv elva eller något så var vi ute och åkte moppe tills Anton ringde och bad att vi skulle komma till kock.
Men vi sa att dom fick möta oss vid sjövallen. Så kom anton,felix,oskar,amandus,fredrik,samuel,per,hampus,philip och viktor så stod vid ´typ ute på en väg någonstans vid sjövallen och typ tjötade.
så åkte jag och hämtade kelly och amanda för dom skulle hem till kock, så stod vi och tjötade lite till tills de började regna då alla drog hem till kock förutom jag amanda och bråten för bråten skulle vara hemma vid tolv..
så nu ligger jag i sängen och pratar med amanda och carro i telefon, så vi hörs imorgon pussss!

Blööä

Carro åkte hem vid halv två eller något och ända sen dess har inte jag gjort ett skit..
Har jätte ont i halsen och förkyld.
Somnade förut så har sovit i typ en timma de va riktigt gött!!
Så ligger och kollar på gossip girl nu.
Hörs imon eller något, puss!

Musik°ar

Vaknade vid tio ungefär så käkade vi frukost osv.. Sen dess har vi legat i sängen och bara degat och lyssnat på musik!
Har så jävla ont i halsen helt sjukt, om jag blir sjuk igen blir jag fan ledsen :(((
Aja vet inte om jag orkar göra något idag, men får se hur jag känner mig senare oså. Puss&kram

Ben&jerry's, cola och barnen i bullerbyn

Kom nyss hem från Affe med bråtis där han,Jonte,Linus,Isak, Arvid och vi då såklart var. Vi gjorde inte sådär jätte mycket, pratade, kolla film osv!
Nu har vi iallafall bäddad ner oss med cola och ben&jerry's framför barnen i bullerbyn, mysigt ska de va!!
Bloggar mer imon när jag vaknar, hoppas ni har haft en bra fredags kväll

Puss

Med bråtis!

Jag fick med mig en tröja hem och Carro fick med sig en tröja och ett skärp! Vi var väl hemma runt halv sju eller något så åkte vi hem till bråten så packade hon osv.
Sen åkte vi hem till mig och duschade fixade oss och så, så åkte vi ner till Ica och köpte cola och tankade och sen hem till Carro igen för att hämta glass (a) så nu har vi precis kommit in till mig, ligger och degar i sängen kanske ska till några kompisar om dom kan svara på mobilen. Annars er jag inte vad vi ska göra.. Hörs ikväll eller imon pusshej

@bussen

Slutade slutade runt kvart i tre eftersom de va provmiddag och jag gjorde de förra veckan.
Så sitter på bussen in till stan nu me Carro :) fårse vad vi hittar..
Vet inte när vi åker hem heller så vi hörs senare, pusshej!

Fredag!

Denna veckan har gått skit fort! Riktigt gött är det :D slutar klockan tre som varje fredag, de är gasandes segt.
Men sen efter skolan så ska jag in till stan en snabbis, sen ska vi hem till bråten efter det så åker vi hem till mig så sover hon hos mig <3 så får vi se vad vi hittar på ikväll, pusshej.

Labbar

Sitter på no:n nu och håller på med laborationer ;) varit en seg dag.. Finns inte ett skit att göra på våran fattiga skola..
Vet inte när jag slutar men säkert runt fyra så hörs senare puss!

Perfekta ❤

Tråkig träning

Hejsan, förlåt men hann inte blogga innan jag åkte till träningen..
Har iallafall kommit hem nu.
Träningen var jätte tråkig!
Det började spöregna precis när vi kom ut till planen så resten av hela träningen var vi genom våta och frös jätte mycket och vi gjorde inget kul.
Så nu har jag precis duschat, ska göra te sen lägga mig i soffan och bara ta de lugnt :) pusshej.

Cafet

Har precis haft no så sitter i cafet nu och måste vänta en halvtimma innan vi får gå till bamba -.- är hungrig som ett as också.. Slutar tjugo i fyra sen har har jag träning klockan fem sp måste skynda mig då, hörs sen puss

Godnatt..

Kollade lite på svenska Hollywood fruar, men jag fick ingen plats i soffan för per och Kelly tog upp båda sofforna så gick upp och kollade på One tree Hill ist ;) och aa de gör jag fortfarande..
Ska la snart sova, men är inte så trött.
Men vi hörs imon puss

One Direction, världens bästa och finaste killar ♪ღ

 
 
 
 
 
 
 

Någon är snygg!

Somnar snart..

Hejsan, har precis käkat så ligger i sägen och kollar på One tree Hill ;)
Hihi , fundera på att typ göra ansiktsmask eller något för jag känner att jag somnar vilken sekund som helst..
Ska kolla klart på detta avsnittet så får vi se om jag är vaken eller ej hehe ;)
Har verkligen inget att skriva om så de blir nog ganska dålig uppdatering idag, för jag ska inte göra något speciellt.. Pusshej

Svenska

Hejsan, sitter på svenskan nu, har denna lektionen och en till kvar sen slutar jag. Varit en riktigt Chill dag idag faktiskt, inte hänt så mycket eller något..
Sen efter skolan ska jag inte göra något speciellt kolla på One tree Hill eller något standard för mig ;) haha.
Hörs sen puss!

Te&yoghurt

Riktigt blöt träning! ;)
Haha känner mig förövrigt handikappad med min handled.. Kan inte göra någonting typ, kunde inte schamponera håret, kan inte dra i saker,inte sätta upp mitt hår i en toffs inte dra upp mina byxor osvosv.. Gaaaanska jobbigt.
Men nu har jag tagit en varm och otroligt go dusch så nu ska jag äta yoghurt och dricka te, bädda ner mig i sängen och kolla på One tree Hill <3
Så vi hörs imorgon :)

Äckel handled!

Har så jäkla ont i handleden så de är sjukt! Så när jag kom hem så linda mamma in den i bandage (eller hur de stavas..)
Aa iallafall skulle igentligen åkt med mamma och handla i Kungälv men Ebba ska komma hit vilket jag hade glömt (a) hihihihi. Så nu lyssnar jag på musik och ska ta något att äta!
Sen ikväll klockan sju så ska jag träna i detta goooosvädret :)))) haha nä men vad gör man inte för sporten man älskar ;) hörs ikväll pyss.!

Engelska

Godmorgon sitter på engelskan just nu.
Kunde inte blogga imorse för jag var rätt stressad kom försent osv..
Har inte alls något att skiva igentligen men aa bara så ni vet att jag lever typ ;)
Har annars jävligt ont i min hand efter matchen igår, ramlade och min handled tog smällen så kan inte bära något, eller anstränga den ingenting.. Och jag glömmer det hela tiden..
Kan knappt röra den. Aja skit samma hörs sen puss!